Sport

Jamal Ben Saddik slaat Benjamin Adegbuyi knock-out in eerste ronde

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Jamal Ben Saddik slaat Benjamin Adegbuyi knock-out in eerste ronde

Jamal Ben Saddik had tijdens GLORY 81 in Düsseldorf slechts één ronde nodig om korte metten te maken met Benjamin Adegbuyi. Na zo'n twee minuten sloeg hij zijn tegenstander met een knock-out tegen het canvas.

Rake stoot

Al gelijk in de eerste minuut vielen meerdere voltreffers. Amper zestig seconden later kwam Ben Saddik goed door met een rechtse directe, waardoor Adegbuyi neerviel. De Roemeen stond na een paar seconden weer op, maar een rake stoot van Ben Saddik mondde uit in een knock-out.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blij met zege

"Ik ben blij met deze zege. Ik heb veel meegemaakt de voorbije periode en ben van ver gekomen", zei Ben Saddik in de ring. De Belgische-Marokkaanse kickbokser heeft een heftige periode achter de rug. Zijn woning werd aangevallen met vuurwerk, er vond een aanslag plaats op een carwash die voorheen van een familielid was en er werd een brandbom gegooid naar een pand waar zijn broers in het verleden een belwinkel uitbaatten. "Deze overwinning is voor de koning van Marokko die morgen jarig is", aldus een trotse Ben Saddik.

Gevecht tegen Rico Verhoeven

Ben Saddik heeft zijn pijlen nu gericht op een nieuw titelgevecht met Rico Verhoeven. "Ik weet wat ik kan en dat ik de show steel. Ik kan de beste aan", zei Ben Saddik doelend op Verhoeven. Het is nog niet bekend of GLORY deze wens daadwerkelijk in vervulling laat gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rellen bij GLORY

Ben Saddik tegen Adegbuyi was het hoofdgevecht bij GLORY 81. Dit is het eerste grote evenement van de kickboksbond sinds er in maart bij GLORY 80 in Hasselt rellen uitbraken. Deze keer stonden alle tickets op naam en werd er geen alcohol verkocht.

Ster advertentie
Ster advertentie