Sport

Conor McGregor kondigt opnieuw afscheid aan van UFC

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor kondigt opnieuw afscheid aan van UFC

UFC-vechter Conor McGregor heeft voor de derde keer in zijn carrière bekendgemaakt dat hij met pensioen gaat. De 31-jarige Ierse UFC-vechter deed dat via een bericht op Twitter. Of hij definitief met pensioen gaat, wordt binnen een paar maanden wel bekend. McGregor keerde bij de afgelopen twee keren dat hij afscheid nam al binnen een paar maanden terug in de kooi.

Besloten te stoppen

Op Twitter schrijft Conor: "Hey allemaal, ik heb besloten om te stoppen met vechten. Bedankt voor alle geweldige herinneringen. Wat een rit is het geweest. Hier een foto van mij en mijn moeder in Las Vegas, na een van de wereldtitels die ik heb gewonnen. Kies het huis van je dromen maar uit Mags, ik hou van je. Je krijgt wat je wilt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pensioenen van Conor McGregor

De eerste keer dat Conor McGregor zei dat hij met pensioen zou gaan, was begin 2016. Dat duurde uiteindelijk maar een paar maandjes. De tweede keer was in 2019 en toen duurde het pensioen van de Ier zo'n negen maanden. Wie weet hoe lang hij deze keer met pensioen zal gaan. Laten we in ieder geval hopen dat de excentrieke Ier nog terugkeert om het nogmaals tegen Khabib Nurmagomedov of Floyd Mayweather op te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie