Sport

PSG-doelman en vriendin in ziekenhuis na gewelddadige overval

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. PSG-doelman en vriendin in ziekenhuis na gewelddadige overval

Gianluigi Donnarumma, doelman van Paris Saint-Germain, is in de nacht van donderdag op vrijdag beroofd in zijn eigen huis. De overvallers maakten een buit van zo'n 500.000 euro, terwijl de doelman en zijn vriendin in het ziekenhuis terechtkwamen.

Overval

Onder meer RMC Sport meldt dat Donnarumma en zijn partner tijdens de overval werden vastgebonden. Ondertussen namen de overvallers zoveel mogelijk spullen mee van waarde. Uiteindelijk wist het koppel te ontsnappen, waarna zij vluchtten naar een nabijgelegen hotel. Hier werden zij ontvangen door de werknemers van het hotel, die gelijk de hulpdiensten inschakelden. De twee slachtoffers zouden op dat moment in een staat van shock hebben verkeerd. Vervolgens werden ze naar het ziekenhuis gebracht.

De daders zijn nog niet gepakt, maar de Franse politie is inmiddels een onderzoek gestart naar het voorval. Met de doelman lijkt het naar omstandigheden oké te gaan, aangezien hij waarschijnlijk morgen met zijn club naar Japan zal reizen zoals gepland.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet eerste keer

Het is niet voor het eerst dat een speler van PSG is beroofd in Parijs. In maart 2021 werd de woonplaats van verdediger Marquinhos overvallen. De Braziliaan was op het moment van het voorval niet thuis, maar onder meer zijn vader wel, die ook in het gezicht werd geslagen. Op dezelfde dag werd ook het huis van buitenspeler Ángel Di María beroofd.

Ster advertentie
Ster advertentie