Up 2 Date

Justin Kluivert beroofd in Spanje; vriendin aangevallen en lichtgewond

foto: Instagram @justinkluivert
  1. Newschevron right
  2. Justin Kluivert beroofd in Spanje; vriendin aangevallen en lichtgewond

Justin Kluivert is vannacht beroofd. Drie mannen zouden het huis van de voetballer in Valencia zijn binnengevallen en zo'n 200.000 euro aan waardevolle spullen hebben meegenomen. De vriendin van Kluivert was alleen thuis op het moment van de overval en liep meerdere verwondingen op, aldus verschillende Spaanse media.

Klappen

Volgens Plaza Deportiva werd de vriendin van Kluivert na het uitlaten van de hond opgewacht door drie gemaskerde mannen. De mannen zouden het huis binnen zijn gedrongen en ze zouden haar gedwongen hebben te vertellen waar de waardevolle spullen lagen. Ze zou een aantal flinke klappen hebben gehad. De vriendin van Kluivert maakt het naar omstandigheden goed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mallorca

Kluivert was ten tijden van de overval zelf met zijn club Valencia in Mallorca, waar hij vanavond moet spelen. Kluivert heeft na goed overleg besloten om deze wedstrijd wel mee te spelen. Bij winst zouden ze namelijk een grote stap zetten in de Spaanse voetbalcompetitie. Iets dat meer dan welkom is na een dramatisch seizoen.

Meerdere overvallen

Het is de derde overval op het huis van een voetballer in de villawijk. Vorig jaar werd Samu Castillejo huis leeg getrokken terwijl hij zelf een wedstrijd speelde. Enkele maanden later werd Levante-verdediger Skhodran Mustafi thuis overvallen terwijl hij lag te slapen. De politie vermoedt dat het dezelfde bende is die gespecialiseerd is in dit soort diefstallen.

Ster advertentie
Ster advertentie