Sport

Rico Verhoeven verlengt GLORY-contract: "Heb mij nooit zo gemotiveerd gevoeld"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven verlengt GLORY-contract: "Heb mij nooit zo gemotiveerd gevoeld"

Rico Verhoeven heeft zijn contract bij GLORY verlengd met drie jaar. Zijn oude contract liep tot in 2024, maar de vechter zegt een grote motivatie te voelen om door te gaan bij GLORY. Daarnaast heeft hij zijn deelname aan de GLORY Heavyweight Grand Prix aangekondigd.

Verlenging

Rico Verhoeveb vertelde tijdens een speciaal persmoment over zijn motivatie om zijn contract te verlengen. "Ik maak al sinds 2012 deel uit van de GLORY-familie en heb mezelf nog nooit zo gemotiveerd gevoeld. Wat mij drijft, is de combinatie van het aangaan van uitdagingen in de ring en daarbuiten om de sport te laten groeien."

Bovendien zal de vechter in maart deelnemen aan de GLORY Heavyweight Grand Prix. Iets waar hij eerder zijn twijfels over uitte. Nu hij heeft aangekondigd dat hij meedoet aan dit toernooi is de kandidatenlijst zo goed als rond.

Heavyweight wereldkampioen

Fans wachten vooral op een gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat. De twee vechters zouden het dit jaar al tegen elkaar opnemen, maar dit ging helaas niet door. Verhoeven kampte namelijk met fysieke problemen. Dit jaar vocht hij na lange tijd echter wel tegen Tariq Osaro voor de zwaargewichttitel. Verhoeven won dit gevecht en behield zijn titel als kampioen.

Ster advertentie
Ster advertentie