Sport

Badr Hari en Rico Verhoeven strijden op Videoland tegen elkaar als coaches

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari en Rico Verhoeven strijden op Videoland tegen elkaar als coaches

Badr Hari en Rico Verhoeven nemen in een nieuw programma op Videoland tegen elkaar op als coaches. In House of GLORY staan de twee vechters tegenover elkaar in de zoektocht naar nieuw kickbokstalent.

House of Glory

In het programma zullen zowel Hari als Verhoeven een team onder zijn hoede nemen in het weltergewicht (77 kilo). Talenten kunnen zich de komende tijd aanmelden. Het is nog niet bekend wanneer het programma start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Concept

Het concept van House of GLORY doet denken aan een programma van MMA-organisatie UFC, genaamd The Ultimate Fighter, waarin eveneens twee vechters het tegen elkaar opnemen als coaches. In dat programma nemen de coaches het na het seizoen echter zelf tegen elkaar op. Of dat bij Hari en Verhoeven ook het geval zou zijn, is niks over bekend.

Derde gevecht?

Een derde gevecht tussen Hari en Verhoeven lijkt zeer onwaarschijnlijk. Verhoeven won, al dan niet door blessures bij Hari, al twee keer van de Marokkaanse Amsterdammer. Ook heeft Hari al een paar jaar geen gevecht gewonnen. Daarnaast staat er voor Verhoeven al een gevecht op de planning tegen Antonio Plazibat, zodra Verhoeven hersteld is van zin knieblessure.

Ster advertentie
Ster advertentie