Sport

Conor McGregor keert terug in UFC als coach in 'The Ultimate Fighter'

foto: YouTube: UFC - Ultimate Fighting Championship
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor keert terug in UFC als coach in 'The Ultimate Fighter'

Conor McGregor keert na een lange blessure terug in de UFC! Dat meldt SevereMMA. De superster zal als coach te zien zijn in het volgende seizoen van The Ultimate Fighter, een reality programma van de UFC waarin twee coaches hun team begeleiden en het aan het einde tegen elkaar opnemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Ultimate Fighter

McGregor zal het in The Ultimate Fighter, eerst als coaches en dan in een gevecht, opnemen tegen een andere vechter. Wie de coach wordt van het andere team, is nog niet bekend. De meest voor de hand liggende opties zijn Tony Ferguson, Michael Chandler of Dustin Poirier.

Het is niet de eerste keer dat McGregor als coach meedoet aan het realityprogramma van de UFC. In 2015, vlak nadat hij zijn eerste titel won, stond McGregor als coach tegenover Urijah Faber in het 22e seizoen van het programma.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Enkelblessure

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat McGregor voor het laatst de kooi instapte. Toen was de tegenstander Dustin Poirier en liep hij een verschrikkelijke blessure op. In de tweede ronde brak de Ier zijn enkel volledig, waarna het gevecht verloren was. Meer dan twee jaar later zal McGregor naar alle waarschijnlijkheid zijn langverwachte terugkeer maken.

Ster advertentie
Ster advertentie