Sport

John van 't Schip nieuwe interim-hoofdtrainer Ajax

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. John van 't Schip nieuwe interim-hoofdtrainer Ajax

Ajax heeft een nieuwe interim-hoofdtrainer: John van 't Schip. Hij speelde vroeger zelf bij Ajax en tekent nu bij de club om interim hoofdtrainer te zijn tot en met 1 juli 2024. Daarna zal hij een functie krijgen in het technisch management van de club.

John van 't Schip

John van 't Schip volgt Hedwiges Maduro op, die het team tijdelijk onder zijn vleugels kreeg, nadat Maurice Steijn vertrok. Daarvoor was Maduro de assistent van John van 't Schip en hij zal naar diezelfde functie terugkeren. "Ik ben blij dat het rond is en ik heb veel zin om te gaan beginnen bij de club waar het voor mij ook ooit is begonnen. Uit de gesprekken die ik met alle betrokkenen hierover heb gevoerd heb ik een erg goed gevoel overgehouden. Ajax moet snel de sportieve weg omhoog pakken en daar werk ik graag aan mee", aldus de nieuwe interim hoofdtrainer.

Tragedie

Momenteel staat Ajax op de 18e en laatste plek in de eredivisie. Buitenlandse pers schrijven vol verbazing over de (wan)prestaties van Ajax. Ze staan voor het eerst in de clubgeschiedenis op de laatste plek.

Ster advertentie
Ster advertentie