Sport

Badr Hari test positief op corona en moet gevecht uitstellen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari test positief op corona en moet gevecht uitstellen

Badr Hari is positief getest op het coronavirus. Het kickboksevenement Glory 76, dat op 7 november zou worden gehouden, moet daarom noodgedwongen worden uitgesteld.

Enorm balen

Hari zou het in Rotterdam opnemen tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Het evenement werd al eerder verplaatst en nu dus opnieuw. "Het is enorm balen. Badr was volop in training op weg naar de ring," zegt vice-voorzitter Scott Rudmann van Glory. "We kunnen de gezondheid van de veertien atleten en hun teams die zouden deelnemen niet op het spel zetten, noch die van de medewerkers die het event zouden produceren." De organisatie zegt zo snel mogelijk met een nieuwe datum te willen komen.

Quote

Dat toont maar weer aan hoe serieus we het virus moeten nemen

Badr Hari

#Unstoppable

Op Instagram laat Badr weten zich inmiddels beter te voelen na een paar dagen van ziekte. Ook zegt hij alle maatregelen rondom COVID-19 vanaf het begin erg serieus te hebben genomen. "Maar jammer genoeg heeft de besmetting toch plaatsgevonden. Dat toont maar weer aan hoe serieus we het virus moeten nemen." De kickbokser zegt zijn rust nu te pakken om zo snel mogelijk weer te gaan trainen en besluit de post met '#UNSTOPPABLE'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie