Up 2 Date

Britse radiopresentator krijgt hartaanval en overlijdt tijdens eigen ochtendshow

foto: GenX Radio Suffolk
  1. Newschevron right
  2. Britse radiopresentator krijgt hartaanval en overlijdt tijdens eigen ochtendshow

De 55-jarige Britse radiopresentator Tim Gough is maandagochtend plots overleden tijdens het presenteren van zijn ochtendshow. De presentator werd vermoedelijk getroffen door een hartaanval. Het lokale radiostation GenX Radio Suffolk rouwt om de radiomaker die in zijn eigen thuisstudio overleed.

Hartaanval

Gough was een klein uur bezig met het maken van zijn ochtendshow vanuit zijn huis in Lankford, toen de muziek opeens stilviel. Na enkele minuten werd de show weer hervat, maar zonder presentator. De radiozender bevestigt nu dat de dj in die tussenperiode een hartaanval heeft gehad, waaraan hij later overleed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Held van lokale radio

Lokale media omschrijven de man als een 'held van lokale radio' en 'een van de aardigste mensen ter wereld'. De directeur van GenX Radio Suffolk, James Hazell, vertelt de BBC dat hij de dj al meer dan dertig jaar kende. "Hij was een warme, zorgzame en leuke kerel. Mijn familie en ik hielden zielsveel van hem. We zijn kapot van het nieuws." Op Facebook en Twitter betuigde de radiozender steun aan de familie van Gough. "Tim deed waar hij van hield."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie