Up 2 Date

Lil Kleine over zijn jeugd: "Mijn moeder heeft hele erge dingen bij mij gedaan"

  1. Newschevron right
  2. Lil Kleine over zijn jeugd: "Mijn moeder heeft hele erge dingen bij mij gedaan"

Lil Kleine was gisterenavond te zien in een nieuwe aflevering van Waar Is De Mol. Presentator Johnny de Mol nam de rapper mee op reis door Tanzania en Zanzibar. Ook de vader en verloofde van de artiest gingen mee. In het programma vertelt Lil Kleine openhartig over zijn gevecht tegen leukemie, hoe verliefd hij is op Jamie Vaes en hoe zijn band met zijn ouders is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ouders

Dat zijn vader heel veel voor hem betekent, maakt Lil Kleine vaak genoeg duidelijk. Ook in Waar Is De Mol benadrukt hij de belangrijke rol die zijn vader in zijn leven speelt: "Sommige mensen hebben een geloof en geloven in God. Ik geloof in mijn vader. Voor mij is mijn vader God." Met zijn moeder heeft Lil Kleine geen band meer: "Ik heb daar geen gevoel meer bij." Wat er precies is gebeurd, maakt hij niet duidelijk. Wel vertelt hij dat het nooit meer goed komt.

"Het komt er op neer dat mijn moeder hele erge dingen bij mij heeft gedaan als kind. Hele erge dingen. Zulke dingen doe je niet bij een kind. Doe je sowieso niet bij iemand, maar al helemaal niet je eigen kind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hieronder de hele aflevering.

Ster advertentie
Ster advertentie