Up 2 Date

Man (18) deelt pepermuntjes uit aan gasten in café, blijken xtc-pillen te zijn

foto: Schutterstock | Afbeelding ter illustratie
  1. Newschevron right
  2. Man (18) deelt pepermuntjes uit aan gasten in café, blijken xtc-pillen te zijn

De politie heeft vannacht een achttienjarige man aangehouden, omdat hij stiekem harddrugs uitdeelde in een café in Brabant. De man bood twee vrouwen zogenaamd pepermuntjes aan in een café genaamd Bergen op Zoom. De snoepjes bleken uiteindelijk xtc-pilletjes te zijn.

Harddrugs

De vrouwen vertrouwden de situatie niet en waarschuwden de beveiliger van het cafe. Die belde op zijn beurt de politie. De agenten kwamen rond 03.20 uur ter plaatste en hielden de man aan omdat hij harddrugs bij zich had en deze onder valse voorwendselen aan de vrouwen had gegeven. Hij werd naar een politiecellencomplex vervoerd en daar heeft hij de rest van de nacht doorgebracht. De verdachte wordt vandaag in de loop van de dag gehoord, meldt de politie op hun website.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Smintjes

Volgens een woordvoerder had de man een Smint-doosje bij zich. "Maar de inhoud kwam niet overeen met wat je daarbij zou verwachten." De 55 ‘pepermuntjes’ zijn getest en bleken inderdaad xtc-pillen te zijn. De twee vrouwen hebben de 'smintjes' nooit ingenomen. Het is onduidelijk of anderen dat wel hebben gedaan.

Ster advertentie
Ster advertentie