Up 2 Date

'20-jarig model gedrogeerd, ontvoerd in een tas en bijna verkocht als seksslaaf'

  1. Newschevron right
  2. '20-jarig model gedrogeerd, ontvoerd in een tas en bijna verkocht als seksslaaf'

Het 20-jarige Britse model Chloe Ayling vloog voor een fotoshoot naar Milaan. Of dat dacht ze. In werkelijkheid kwam ze terecht in een regelrechte nachtmerrie.

Keta

Haar agent had een afspraak gemaakt voor een shoot, maar in de fotostudio werd ze gedrogeerd met ketamine. Vervolgens werd ze door een gemaskerde man in een tas gestopt en in de kofferbak van zijn auto vervoerd naar een Italiaans bergdorpje. Ze werd daar vastgemaakt aan het meubilair.

Seksslaaf

Haar ontvoerder zou deel uitmaken van de bende Death Black. Hij vertelde dat ze zou worden verkocht op het dark web als seksslaaf. Als ze zou tegenstribbelen, zou ze aan de tijgers worden gevoerd. Hij vertelde ook dat hij meer dan 15 miljoen euro had verdiend door vrouwen op deze manier te verkopen.

Niet navertellen

Aan The Sun vertelt ze hoe bang ze was dat ze dit verhaal nooit zou kunnen navertellen. ''Het was een verschrikkelijke ervaring. Ik vreesde voor mijn leven, elke seconde, elke minuut, elk uur.''

Moeder

Chloe zou zijn vrijgelaten toen de ontvoerder te weten kwam dat ze een peuter van een twee jaar had. Hij liet aan haar weten dat het tegen hun regels is om moeders te verkopen.

Publiciteitsstunt?

Er bestaan echter twijfels over dit verhaal. Hoewel er wel ketamine in haar lichaam is gevonden, blijken sommige details uit haar verhaal niet te kloppen. Ook het eerdere contact met de 'ontvoerder' was volgens haar agentschap gewoon goed en allesbehalve verdacht. De politie doet nu onderzoek naar het verhaal, want het zou ook een hele goede (en zieke) publiciteitsstunt zijn...

Foto Instagram: Chloe Ayling

Ster advertentie
Ster advertentie