Up 2 Date

Sascha klaar met vreemdgaande ex Mitchell in 'Een Nacht met mijn Ex'

  1. Newschevron right
  2. Sascha klaar met vreemdgaande ex Mitchell in 'Een Nacht met mijn Ex'

In het nieuwe NPO3-programma Een Nacht met mijn Ex proberen exen er nog één keer samen uit te komen. Ze voeren goede en eerlijke gesprekken en beslissen dan of er nog een toekomst voor hen inzit. Dat dat tot heftige discussies kan leiden, was vorige week al te zien. Maar ook de tweede aflevering was één en al drama. En ook dit keer was 'vreemdgaan' een heet topic.

Belofte

Sascha (24) en Mitchell (27) hebben elkaar namelijk bedrogen en willen dit ruim twee jaar later uitpraten. En dat doen ze dan ook samen met hun huisdier: fret Lola. De twee waren vier jaar samen, maar dat ging niet altijd even goed. Voor Mitchell ging het na zes maanden met Sascha gedate te hebben allemaal iets te snel, hij biechtte dat eerlijk op aan haar en vroeg om een break. Ze stemde in, maar op één voorwaarde: hij moest beloven dat hij niks met iemand anders zou doen. Mitchell stemde in.

Lust

Zoals je al kunt raden, verbrak Mitchell zijn belofte al snel. En dat is best vreemd, gezien de twee het nog steeds over één ding eens zijn: "Ons seksleven was de foundation van onze relatie." De twee gaven hun seksleven een 9. Waarom Mitchell toch vreemd is gegaan? "Lust", antwoordt hij.

"Ik was goed in het spelletje. Ik kon alles flikken, je kwam toch wel weer terug. En daar heb ik misbruik van gemaakt."

Technisch gezien

Sascha moest er via via achter komen en dat doet nog steeds pijn. Ze vertelt dat het haar compleet heeft veranderd: "Het is zo interessant om er zo achter te komen. Ik kwam erachter dat iedereen tegen mij loog. Iedereen wist ervan, behalve ik." Mitchell vindt het wel pijnlijk dat hij Sascha zo'n pijn heeft gedaan, maar zegt dat hij er "simpelweg de ballen niet voor had" om het haar zelf te vertellen. Daar komt bij dat hij nog steeds niet vindt dat hij echt is vreemdgegaan.

"Ik vind technisch gezien niet eens dat ik vreemd ben gegaan. Jij vroeg mij om niks te doen met anderen. Ik heb 'ja' gezegd en ik heb toen de belofte gebroken, maar het was nooit officieel aan."

Payback

Toen Sascha er eenmaal op een keiharde manier was achtergekomen, ging ze niet bij de pakken neerzitten. Het beste wat ze kon doen in haar ogen? Payback. En hoe! Ze ging vreemd met de beste vriend van Mitchell. En hoe pijnlijk dat ook was voor Mitchell, kennelijk heeft het wel gewerkt. "Ik ben blij dat je mij hebt laten voelen hoe het voelt, ik zal nu nooit meer vreemd willen gaan."

HElaas

Mitchell heeft nog altijd een zwak voor Sascha. Hij wil het dan ook nog wel een keer proberen met haar. Maar helaas. Sascha herinnert zich alleen de negatieve kanten van de relatie en ziet het niet meer zitten met hem: "Ik ga alle kaarsjes uitblazen, net als onze relatie." Zij is blij dat het nu allemaal is afgesloten en hoopt dat ze zich nu weer een beetje kan openstellen voor een relatie. En Mitchell? Die baalt. Hij had alles al afgesloten, maar nu lijken al zijn gevoelens weer helemaal terug te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Temptation Natasja

In de tweede aflevering van Een Nacht met mijn Ex was ook een bekend gezicht te zien: voormalig Temptation Island-verleider Natasja. Zij wil dingen goedmaken met haar ex Jeffrey, met wie ze zes jaar een relatie had. Hij lijkt daar echter niet zo open voor te staan en geeft haar een paar koude douches. Zo zegt hij dat zij hem alleen maar heeft teleurgesteld, dat hij het zat is dat ze haar beloftes niet nakomt en hij vindt dat ze nooit aan de gevoelens van anderen denkt.

"Toen ik in de bloei van mijn leven zat, zat ik vast aan jou. Daar heb ik van geleerd dat je niet moet bouwen op één persoon. Dat is de fout die ik bij jou heb gemaakt. Ik was te gehecht aan jou en als het dan over is, dan komt de klap drie keer zo hard aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie