Up 2 Date

Lichaam gevonden op strandbed in Scheveningen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lichaam gevonden op strandbed in Scheveningen

Er is vandaag een lichaam van een overleden persoon gevonden op een strandbedje in Scheveningen. De politie gaat ervan uit dat het overlijden te maken heeft met de extreem warme temperaturen.

Strandbedje in Scheveningen

De politie kreeg vandaag rond 16:10 uur een melding binnen. Verschillende eenheden, waaronder hulpdiensten van de politie en ambulance, gingen naar de locatie toe. Het lichaam lag op een strandbedje bij het restaurant De Waterreus in Scheveningen.

Extreme temperaturen

De hulpdiensten hebben geprobeerd om de persoon, waarvan de leeftijd niet bekend is gemaakt, te reanimeren, maar helaas konden ze niks meer voor het slachtoffer betekenen. De politie verwacht niet dat de persoon om het leven is gebracht. "Het gaat hier waarschijnlijk om een natuurlijk overlijden", zegt een woordvoerder van de politie tegen het AD. "We gaan niet uit van een misdrijf." De autoriteiten verwachten dat het warme weer een rol heeft gespeeld bij het overlijden. Een schouwarts zal in het ziekenhuis verder onderzoek doen naar de daadwerkelijk doodsoorzaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie