Up 2 Date

Man en drie jonge kinderen gewond geraakt bij steekpartij in Dordrecht

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Man en drie jonge kinderen gewond geraakt bij steekpartij in Dordrecht

In Dordrecht zijn vannacht vier mensen gewond geraakt bij een steekpartij in een woning. Drie van hen zijn kinderen onder de tien jaar oud, het vierde slachtoffer is een man van 53. Een 39-jarige vrouw is aangehouden als verdachte, zo meldt de politie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naar het ziekenhuis

Na een melding van een steekincident troffen agenten vannacht aan de Seringenstraat de vier gewonden aan. "Direct is aan hen eerste hulp verleend", schrijft de politie. Daarna werden zij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waarbij twee traumahelikopters zijn ingezet. Hoe de slachtoffers er nu aan toe zijn, is niet bekend.

Onderzoek

Wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding van de steekpartij was, is nog niet duidelijk. De recherche is nu bezig met een onderzoek. "Maar het ziet ernaar uit dat het gaat om een incident in de huiselijke sfeer", aldus de politie tegen ANP.

Of de verdachte en de slachtoffers onderdeel zijn van hetzelfde gezin, is ook nog niet bevestigd. Buren vertelden RTV Rijnmond dat het gaat om een echtpaar met een kind. De twee andere kinderen zouden neefjes zijn.

Burgemeester

Burgemeester Wouter Kolff heeft op Twitter gereageerd op het incident: "De impact is altijd extra groot als er kinderen zijn betrokken. Laten we hopen op positief nieuws over ieders letsel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie