Up 2 Date

17-jarige jongen zomaar mishandeld in Renesse, vijf jongeren aangehouden

foto: ter illustratie - Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. 17-jarige jongen zomaar mishandeld in Renesse, vijf jongeren aangehouden

Na een reeks mishandelingen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland is er afgelopen nacht opnieuw iemand slachtoffer geworden van groepsgeweld. Een 17-jarige jongen werd in de Zeeuwse badplaats Renesse mishandeld door een groep van vijf jongeren. De groep is inmiddels aangehouden, zo meldt Omroep Zeeland.

Zomaar aangevallen

Het slachtoffer uit Dordrecht zat achterop een fiets toen hij rond 00:40 uur uit het niets werd aangevallen door vijf jongeren. Vervolgens ontstond er een vechtpartij waarbij over en weer werd geslagen. Na de vechtpartij stapte de groep in een auto en reden ze weg. Het gaat om jongeren tussen de 16 en 21 jaar uit Spijkenisse, Zevenbergen, Zierikzee en Kaatsheuvel. Het slachtoffer werd na de vechtpartij nagekeken door een arts en heeft aangifte gedaan. Het is onduidelijk hoe het nu met hem gaat.

Meerdere mishandelingen

De mishandeling van de 17-jarige jongen is de vijfde mishandeling die vorige week plaatsvond op het Zeeuwse eiland. Vorige week woensdag werd een 19-jarige man uit Renesse in elkaar geslagen. Op dezelfde dag werd ook een Duitse jongen het slachtoffer van groepsgeweld. Ook afgelopen weekend werden een 19-jarige jongen uit Scharendijke en twee mannen op een camping mishandeld. Daarvoor zijn meerdere verdachten opgepakt.

Ster advertentie
Ster advertentie