Up 2 Date

Het OM krijgt nieuwe camerabeelden van mishandelingen op Mallorca

  1. Newschevron right
  2. Het OM krijgt nieuwe camerabeelden van mishandelingen op Mallorca

Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat Spanje meer camerabeelden gaat leveren van de mishandelingen op Mallorca. De beelden zijn opgenomen met camera's die langs de boulevard hangen en worden zo snel mogelijk naar Nederland gestuurd, zo meldt De Telegraaf.

Twee mishandelingen

Na de arrestatie van één van de verdachten, Sanil B., kwam het nieuws naar buiten dat er twee mishandelingen hebben plaatsgevonden. Bij één daarvan kwam de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen om het leven. De eerste mishandeling vond plaats bij een horecagelegenheid, terwijl de tweede op de boulevard plaatsvond. 11 getuigen hebben over beide geweldplegingen verklaringen afgelegd. 8 van hen hebben ook nog aangifte gedaan tegen de groep waar Sanil deel van uitmaakte. Hij wordt momenteel verdacht van tweemaal poging tot doodslag.

Getuigenverklaringen

Beide vechtpartijen zijn op de huidige camerabeelden te zien, maar tot nu heeft het OM geen beelden waarop duidelijk te zien is wanneer Carlo mishandeld wordt. Op sociale media gingen beelden rond van een man die mishandeld werd, maar dat bleek een vriend van hem te zijn. Als op de nieuwe beelden niet te zien is wie Carlo tegen het hoofd heeft geschopt, zal het OM zich hoogstwaarschijnlijk moeten baseren op getuigenverklaringen.

Ster advertentie
Ster advertentie