STER Advertentie
STER Advertentie

Rihanna sleept vader voor de rechter

Rihanna sleept vader voor de rechter
AFP

Woensdag 16 januari 2019 - 20:27 uur

|

Door:

Daisy

Je eigen vader voor de rechter slepen: dan moet er vaak wel heel veel gebeurd zijn. Bij Rihanna is dat het geval. Zij klaagt haar eigen vader aan, omdat hij zich ten onrechte voor zou doen als haar manager, meldt The Blast.

Geen goede band

Rihanna en haar vader, Ronald Fenty, hebben al heel lang geen goede band met elkaar. De zangeres is daar in het verleden meerdere keren open over geweest in interviews. 

fenty entertainment

Toch heeft Ronald samen met een compagnon een entertainmentbedrijf opgezet met de naam Fenty Entertainment. Het bedrijf meent onder andere Rihanna te kunnen regelen voor optredens en ontvangt daar bakken met geld voor. Maar volgens Rihanna zelf heeft ze helemaal niets te maken met het bedrijf van haar vader. "Ook al is de heer Fenty Rihanna's vader, hij heeft geen enkele bevoegdheid om uit haar naam te handelen", is te lezen in de aangifte. 

miljoenen dollars

De optredens die bij het bedrijf geboekt worden, zijn dan ook nep. Volgens de berichtgeving zou de vader van Rihanna op deze manier miljoenen dollars hebben ontvangen, voor optredens in onder andere de Verenigde Staten en Zuid-Amerika. Fenty Entertainment verklaart samen te werken met het platenlabel van Rihanna, Roc Nation, maar ook daar is volgens zowel Rihanna als haar label niets van waar. 

enige oplossing

De zangeres heeft al een paar keer geprobeerd om met haar vader en zijn zakenpartner in gesprek te gaan, maar hij weigert te stoppen met de neppe boekingen. De enige oplossing lijkt nu dus dat Rihanna haar eigen vader voor de rechter sleept, zodat er een verbod komt. Ook eist Rihanna een geldbedrag. Hoeveel geld dat is, is niet bekend. 

Populair op FunX.nl

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Eerste kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik geboren

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip

  • 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'