STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is wat papa Jay wil met de aan hem gedoneerde 94.200 euro

Dinsdag 5 februari 2019 - 16:00 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Dat bedrag vertelt mij hoeveel respect en liefde mensen voor ons hebben." Papa Jay, die met zijn vijf kinderen te zien is in het programma Een Huis Vol, heeft onlangs 94.200 euro gedoneerd gekregen. Hij kan het zelf nog niet bevatten, maar weet een ding zeker: "Het bedrag roept heel veel verantwoordelijkheid op. Iedereen die geld gedoneerd heeft, heeft ervoor gewerkt. Ik heb geen lot gewonnen ofzo. Bij mij rijst meteen de vraag: hoe gaan we het nuttig besteden?" Zo vertelde Jay gisteravond aan tafel bij RTL Late Night.

Lees ook: Papa Jay ontvangt cheque van bijna een ton

naastenliefde

De doneeractie werd in het leven geroepen door Koen. Hij kende Jay niet, maar kon niet anders dan hem willen helpen na het zien van Jay's struggles. Voorheen stond de alleenstaande vader namelijk regelmatig 400 euro rood.

Lees ook: Man achter doneeractie en papa Jay ontmoeten elkaar voor het eerst

Het oorspronkelijke streefbedrag was 5000 euro. Maar het feit dat zoveel andere mensen hetzelfde voelde voor Jay's situatie als Koen, heeft ervoor gezorgd dat het bedrag uiteindelijk 94.200 euro werd. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40821-dit-is-wat-papa-jay-wil-met-de-aan-hem-gedoneerde-94-200-euro"}