STER Advertentie
STER Advertentie

PSV'er Steven Bergwijn: "M'n vader bleef in auto slapen tot ik klaar was met trainen"

Woensdag 6 februari 2019 - 15:02 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik moest elke dag om 05.30 uur opstaan samen met mijn vader. Hij bracht me op en neer. Ik ging trainen en hij bleef in de auto slapen tot ik klaar was met trainen. Daarna bracht hij me weer naar school." Steven Bergwijn (20), de rijzende ster van PSV, werd geïnterviewd door The Players' Tribune over zijn weg naar succes. 

In het interview vertelt de voetballer uit Almere onder andere over het teamwerk met zijn vader, hoe zijn dagen jarenlang zijn geweest en wat hem motiveert. 

meer steven bergwijn

Ook FunX-reporter Laila interviewde Steven vorig jaar voor Het Pleintje Van. In dat gesprek gaat hij uitgebreider in op zijn voetbalcarrière, alles wat daarbij komt kijken en hoe hij kracht haalt uit de liefde voor zijn familie en het geloof.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Drie neven van Michael Jackson vertellen Fernando hun kant van het verhaal

  • Deze meisjes (9) rappen beter dan Ali en Ronnie tijdens 'Meli Meli'-optreden in 'The Voice Kids'

  • Jury vindt comedian Kojo zo grappig dat hij de gouden buzzer krijgt bij Britain's Got Talent

  • Kassav

  • Influencer hysterisch nadat Instagram-account offline is gehaald

  • 8 oude MTV-shows waarvan je hoopt dat ze (n)ooit terugkomen

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.40837-psv-er-steven-bergwijn-m-n-vader-bleef-in-auto-slapen-tot-ik-klaar-was-met-trainen"}