Naar homepage
Up 2 Date

Donald Trump wil het in 2024 opnemen tegen Meghan Markle tijdens verkiezingen

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Donald Trump wil het in 2024 opnemen tegen Meghan Markle tijdens verkiezingen

Donald Trump nogmaals meemaken als president van de Verenigde Staten? Die kans bestaat. Vooral als Meghan Markle besluit om in 2024 mee te doen aan de presidentsverkiezingen.

'Geen fan van Meghan'

Afgelopen weekend meldde de Daily Mail dat Meghan plannen heeft om zich in 2024 kandidaat te stellen. Zo zou ze al aan het netwerken zijn binnen de Democratische Partij om haar politieke ambities waar te maken.

In gesprek met Fox News reageerde Trump - die sowieso al van plan was om zich kandidaat te stellen voor de presidentsverkiezingen van 2024 - op dat nieuws. Hij neemt het maar al te graag op tegen Meghan. "Ik hoop dat het gebeurt, omdat ik dan nog gemotiveerder raak om mezelf weer kandidaat te stellen. Wat ze over het Britse koningshuis en koningin Elizabeth heeft gezegd, vind ik niet kunnen. Ik ken de koningin, ik heb haar weleens ontmoet en vind haar een geweldig persoon. Ik ben geen fan van Meghan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek op koningshuis

Meghan uitte eerder deze maand haar kritiek op het Britse koningshuis. Ze vertelde onder andere over haar moeilijke leven als Britse royal en dat er tijdens haar zwangerschap gevreesd werd dat haar zoontje Archie een donkere huidskleur zou hebben. Over koningin Elizabeth waren zowel Meghan en haar man Harry echter wel positief. "Ze was altijd heel warm en gastvrij", zei Meghan.

Ster advertentie
Ster advertentie