Up 2 Date

Vermist meisje (12) uit Parijs dood teruggevonden in koffer

foto: Afbeelding ter illustratie | Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Vermist meisje (12) uit Parijs dood teruggevonden in koffer

In Parijs heeft de politie vrijdagavond het lichaam van een 12-jarig vermist meisje aangetroffen in een reiskoffer. De koffer stond vlak voor het flatgebouw waar de tiener woonde. Alle signalen wijzen erop dat ze is vermoord. Vier mensen zijn aangehouden in verband met de zaak, waaronder een voorbijganger.

Vermist

Het meisjes was eerder op de dag als vermist opgegeven, nadat ze na schooltijd niet thuis was gekomen. De politie kwam na de melding al snel in actie. De vader van het meisje, die conciërge is van het pand waarin ze wonen, vertelde de politie dat er op bewakingsbeelden te zien was dat ze die middag nog wel in het pand was teruggekeerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Koffer

Op dezelfde bewakingsbeelden is volgens lokale media ook een persoon te zien die met moeite een grote koffer wegsleept vanuit het souterrain of kelder van de woning. Volgens de Franse nieuwszender BFMTV gaat het hier om een jonge vrouw, die tot heden nog voortvluchtig is. Dezelfde koffer als die van de camerabeelden is later op de avond teruggevonden in de buurt van het gebouw met het levenloze lichaam van het meisje erin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontvoering en moord

De Franse politie doet verder geen uitspaak over de zaak zelf of de doodsoorzaak van het meisje. Volgens lokale media zou het meisje met wonden rond haar keel zijn aangetroffen. Ook zouden haar handen en voeten zijn vastgebonden en zou ze tape over haar gezicht hebben.

Justitie onderzoekt de zaak nu met het oog op ontvoering en moord.

Ster advertentie
Ster advertentie