Up 2 Date

Duitse elektricien deed zich voor als arts en mutileerde mannen op eigen keukentafel

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Duitse elektricien deed zich voor als arts en mutileerde mannen op eigen keukentafel

In de Duitste stad Munster is gisteren een 66-jarige elektricien veroordeeld wegens moord en het mutileren van in totaal acht mannen. De man deed zich voor als arts om bij te verdienen en castreerde de mannen op zijn eigen keukentafel, zo meldt persbureau AP.

Schulden

De elektricien, wiens naam de rechtbank niet bekend wilde maken om privacyredenen, bood in eerste instantie seks-gerelateerde diensten aan via SM-websites. Naar eigen zeggen probeerde hij op die manier van zijn schulden af te komen. Tussen juli 2018 en maart 2020 bood hij castraties aan als extra dienst. Zijn slachtoffers betaalden voor zijn diensten, maar wisten niet dat hij geen deskundige was. Een man die hij behandelde, overleed later aan zijn verwondingen van de ingreep en zeven anderen raakten gewond en hebben nu gemutileerde genitaliën.

"Niet verantwoordelijk"

Hoewel de elektricien de castraties wel degelijk uitvoerde, zegt hij niet verantwoordelijk te zijn voor de dood van één van zijn 'patiënten', omdat hij een aantal dagen na de operatie zou zijn overleden. De man werd drie weken later gevonden in een doos door de politie. De rechter houdt de elektricien verantwoordelijk voor de dood van de man en veroordeeld hem voor het feit dat hij geen medische hulp heeft ingeschakeld om de man te helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie