Up 2 Date

Coachella laat alleen volledig gevaccineerden toe

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Coachella laat alleen volledig gevaccineerden toe

AEG Presents, de organisator van meerdere grote evenementen in Amerika, laat weten dat het voor Coachella alleen bezoekers toelaat die volledig gevaccineerd zijn. Het beleid gaat op 1 oktober in en geldt ook voor alle andere evenementen van de concertgigant.

'Standpunt innemen'

Recente negatieve tests worden dus niet meer toegelaten voor alle evenementen van AEG Presents, behalve in staten waar een dergelijk beleid verboden is.

"We zijn tot de conclusie gekomen dat het aan ons was, als marktleider, om een echt standpunt in te nemen over de vaccinatiestatus", zegt directeur Jay Marciano in een verklaring. "Nog maar een paar weken geleden waren we optimistisch over waar het met ons bedrijf, en ons land, naartoe ging. De Deltavariant, gecombineerd met aarzeling bij vaccins, duwt ons weer in de verkeerde richting."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

April 2022

Coachella zelf, een van de populairste muziekfestivals ter wereld, vindt pas in april van 2022 plaats vanwege de stijgende coronabesmettingen in Californië. Andere festivals van AEG Presents, zoals het hiphopfestival Day N Vegas en Delaware's Firefly, vinden in de komende weken al plaats.

Ster advertentie
Ster advertentie