Up 2 Date

Derde verdachte aangehouden voor fatale mishandeling Mallorca

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Derde verdachte aangehouden voor fatale mishandeling Mallorca

De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de fatale mishandeling van Carlo (27) op 14 juli op Mallorca. Het gaat om de 18-jarige Mees T. uit Hilversum. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).

Nieuwe beelden

Ook laat de politie weten zijn huis te hebben doorzocht. De 18-jarige jongen wordt verdacht van medeplichtigheid van doodslag, poging tot doodslag en openlijk geweld. Het gaat om betrokkenheid bij zowel het geweld in de horecagelegenheid in El Arenal op Mallorca, als bij het geweld op de boulevard.

De verdenking van Mees T. is gebaseerd op verklaringen en beelden, laat het OM weten. Behalve de beelden die al beschikbaar waren, heeft een getuige ook nog aanvullende beelden geleverd. Maandag staat de verdachte voor het eerst voor de rechter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer aanhoudingen verwacht

Inmiddels hebben dertien getuigen een verklaring afgelegd, of zullen dat binnenkort doen. De twee verdachten die eerder werden aangehouden, staan aankomende donderdag opnieuw voor de rechter, die een beslissing zal nemen over de verlenging van het voorarrest.

Ook laat het OM weten dat er "naar verwachting" nog nieuwe aanhoudingen zullen volgen.

Ster advertentie
Ster advertentie