Naar homepage
Up 2 Date

Vermiste Celine (15) uit Berghem is weer terecht

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Vermiste Celine (15) uit Berghem is weer terecht

De 15-jarige Celine uit Berghem is weer terecht. Ze was sinds vrijdagmiddag spoorloos, maar werd gisteravond teruggevonden. Vlak voordat ze werd gevonden, ging een Amber Alert uit. De familie is ''door het dolle heen'' dat Celine weer terecht is, vertelt de familiewoordvoerder aan Omroep Brabant.

Amber alert

Celine verliet vrijdagmiddag het huis van haar moeder, maar kwam daarna niet meer terug. De familie is bijna een week lang radeloos naar haar op zoek geweest. Gisteravond kwam er meer duidelijkheid in de zaak toen bekend werd gemaakt dat ze was opgepikt door een man in een geel-groene Kia Picanto. Er werd direct een AMBER Alert verspreid omdat er werd gevreesd voor het leven van het meisje. De AMBER Alert was een succes, enkele uren later werd zij teruggevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helemaal gelukkig

Vannacht werd de familie tussen 00.00 en 01.00 gebeld met het goede nieuws dat Celine weer terecht was. In de loop van de nacht kon zij haar familie weer zien.

Quote

Het enige doel was om haar weer veilig terug te hebben en dat is nu gebeurd. In de loop van de nacht kon de familie met haar herenigd worden, haar weer in hun armen sluiten.

Jeroen Baardemans, familiewoordvoerder

Verdachte opgepakt

Waar en met wie ze is geweest, is nog niet duidelijk. Er is wel een verdachte opgepakt. Of dit ook de man van de geel-groene Kia Picanto is, is nog onduidelijk. De familie is ontzettend blij met het onderzoeksteam, dat alles op alles hebben gezet om haar te vinden, vertelt Baardemans aan Omroep Brabant.

Ster advertentie
Ster advertentie