Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Drake en Rihanna geven super sexy performance op de BRIT Awards

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Drake en Rihanna geven super sexy performance op de BRIT Awards

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Rihanna en drake geven super sexy performance op de brit awards

Rihanna stal gisteravond de show tijdens de BRIT Awards. De zangeres deed samen met Drake 'Work' en de twee konden niet van elkaar af blijven. Sensueler dan ooit twerkte ze tegen haar ex-lover Drake aan en het zag er fantastisch uit.

Adele was de grote winnaar van de avond want zij mocht met vier awards naar huis. Tijdens de speech voor haar derde award, die voor haar Global Success, barstte ze in tranen uit en vertelde ze dat ze een tijdje de weg kwijt was niet wist of ze nog terug zou komen.

Justin Bieber won de award voor International Male Solo Artist.

2. topmodel stopt met carrière vanwege neppe wereld

Het Australische topmodel Ajak Deng heeft via haar eigen Instagram bekend gemaakt dat ze stopt met haar modellencarrière. Het model is namelijk helemaal klaar met de nepheid en de leugens van de modewereld en wil een leven leiden dat ze verdient.

Het is een dapper statement aangezien ze voor grote merken als Louis Vuitton, Marc Jacobs en Valentino heeft gewerkt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. misbruik van stufi komt ook door gemeente rotterdam

De gemeente Rotterdam is medeverantwoordelijk voor het misbruik van de studiefinanciering onder mbo-scholieren. De NOS heeft veel leraren gesproken van het Albeda College, de grootste mbo-school van Rotterdam.

Docenten stellen dat er veel jongeren naar school gaan die een te laag IQ hebben omdat je in Rotterdam óf een baan moet hebben óf naar school moet gaan. Daardoor schrijven leerlingen zich in maar melden ze zich vervolgens heel vaak ziek.

Ster advertentie
Ster advertentie