Up 2 Date

Boef keert terug bij SPEC: "We gaan heel veel muziek uitbrengen"

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Boef keert terug bij SPEC: "We gaan heel veel muziek uitbrengen"

Boef keert terug bij SPEC. De rapper en het managementbureau beëindigden een half jaar geleden nog hun samenwerking, maar Boef maakt zijn terugkeer nu wereldkundig via Instagram.

Dreamteam

In november 2020 liet Boef nog weten "in goed overleg" uit elkaar te zijn gegaan met SPEC. "Voor mij is het gewoon tijd om verder te gaan en verder te groeien", zei de rapper destijds. In een Story op Instagram onthult vandaag: "Ik heb trouwens heel goed nieuws. Ik ben namelijk teruggegaan naar de beste manager in Nederland en dat is Breghje (oprichtster SPEC, red.). Ik miste haar en ik weet: we waren gewoon een dreamteam."

Wat betreft nieuwe muziek heeft de rapper, die op dit moment op vakantie is, ook goed nieuws: "We gaan heel veel muziek uitbrengen. Ik ben over een paar dagen terug in Nederland en dan gaan we knallen."

'Welcome back'

Ook SPEC heeft de terugkeer bevestigd middels een post op Instagram. Het managementbureau deelde verschillende foto's van Boef met daaronder de tekst: "We hebben jou ook gemist broski, welcome back!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie