Up 2 Date

Moeder en dochter slachtoffer van dodelijke schietpartij in Zwijndrecht

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Moeder en dochter slachtoffer van dodelijke schietpartij in Zwijndrecht

Op een parkeerplaats van winkelcentrum Walburg aan de Hof van Holland in Zwijndrecht is er vanmiddag op twee vrouwen geschoten. De slachtoffers zijn een moeder en haar dochter. Een van hen is aan haar verwondingen overleden, zo meldt de politie op Twitter. De ander is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De schietpartij

De schietpartij vond rond 14.00 uur vanmiddag plaats op de parkeerplaats. In het winkelcentrum was het druk toen er buiten werd geschoten. Of het op de parkeerplaats zelf ook druk was ten tijde van het incident is nog niet duidelijk. Vlak nadat de schietpartij had plaatsgevonden, verzamelden zich wel tientallen omstanders bij de parkeerplaats.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De dader

Er is sprake van één dader, die direct na de schietpartij met een auto is gevlucht. De politie is nog op zoek naar deze voortvluchtige. Het is wel al duidelijk dat de slachtoffers en de dader elkaar kenden. "De aanleiding is mogelijk dan ook een conflict in de relationele sfeer", aldus de politie.

De politie is nog bezig met het onderzoek. Volgens de politiewoordvoerder zijn er al meerdere getuigen bekend. De politie staat momenteel te posten op afsluitwegen en op de A16, op zoek naar de dader.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie