Up 2 Date

Ali B op de vlucht in Jachtseizoen: "Ik ga deze gasten vernederen!"

  1. Newschevron right
  2. Ali B op de vlucht in Jachtseizoen: "Ik ga deze gasten vernederen!"

Dé knuffelmarokkaan van Nederland is op de vlucht geslagen voor de mannen van StukTV. Ali B deed mee aan hun online programma Het Jachtsseizoen en had snode plannen. "Ik ga deze gasten vernederen! Ik ga gewoon een broodje bestellen en eten, terwijl ik voor ze vlucht. Het is de grootste vernedering die je kan geven."

Onder andere Boef, John van den Heuvel en Humberto Tan gingen Ali B al voor. De spelregels van het programma zijn heel duidelijk. De deelnemende BN'er moet vier uur lang uit handen van StukTV proberen te blijven en krijgt daarbij 20 minuten voorsprong.

"Voor mij is een kwartiertje ook al goed."

extra spannend

Wat het spel extra spannend maakt, is dat de voortvluchtige geen geld of telefoon bij zich heeft en te voet is. Nog een dingetje, de GPS-tracker die de BN'er bij zich heeft, stuurt om de 10 minuten een locatie uit naar de Giel, Thomas en Stefan van StukTV.

"Ik durf te wedden dat zelfs als ik niet in een rijdend voertuig stap en alleen maar blijf rennen, dat ze me nog niet pakken."

Er zijn nog een aantal belangrijke aandachtspunten. Zo mag Ali niet langer dan 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten, geen gebouwen binnengaan en niet twee keer dezelfde route nemen.

Side note: wat veel mensen trouwens niet weten, is dat Ali B het management verzorgt van StukTV.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie