Up 2 Date

Vrouw van 81 aangehouden voor dood 78-jarige patiënt in ziekenhuis Den Bosch

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw van 81 aangehouden voor dood 78-jarige patiënt in ziekenhuis Den Bosch

Na een ruzie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis Den Bosch, in de nacht van woensdag op donderdag, is een 78-jarige vrouw overleden. De politie heeft een 81-jarige vrouw aangehouden.

Gevallen

Het slachtoffer lag in het ziekenhuisbed toen de andere patiënt haar kamer binnenkwam, meldt de politie. Beide vrouwen begonnen te vechten, waarbij de 78-jarige vrouw op de grond terechtkwam. Daarna bleek dat de vrouw was overleden. In hoeverre de val de oorzaak is van haar dood moet nog worden onderzocht.

Medisch toezicht

De aanleiding van de ruzie is onbekend. De 81-jarige verdachte komt uit het Brabantse Heusden en staat vanwege haar medische situatie onder medisch toezicht. Volgens de politie is het nog niet mogelijk geweest om met haar te spreken. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis noemt het een "tragisch incident". "Onze gedachten gaan uit naar de familie van de overleden patiënt", is te lezen in een verklaring van het ziekenhuis.

Onderzoek

De officier van justitie zal bepalen of de verdachte wordt vervolgd. De politie is inmiddels begonnen met een onderzoek door agenten van de recherche en forensische opsporing.

Ster advertentie
Ster advertentie