Up 2 Date

Vermist meisje (11) uit Soest teruggevonden in Bulgarije, vader gearresteerd

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Vermist meisje (11) uit Soest teruggevonden in Bulgarije, vader gearresteerd

De 11-jarige Melisa uit Soest die sinds gisteravond werd vermist is teruggevonden in Bulgarije. Ze werd in goede gezondheid in aanwezigheid van haar vader aangetroffen. De man werd daarbij meteen gearresteerd, zo meldt de politie.

"Enorme opluchting"

De politie zegt dat er internationaal is uitgekeken naar de twee, waarbij alle mogelijke vluchtroutes in kaart waren gebracht. Ook werden grensposten geïnformeerd over haar vermissing in Nederland. "Alle inspanningen leidde bij de politie tot een enorme opluchting toen het bericht kwam dat zij in aanwezigheid van haar vader in een auto werd aangetroffen in Bulgarije, vermoedelijk op weg naar Turkije." Het meisje is ondergebracht bij Bulgaarse hulpverleningsinstanties en wordt zo snel mogelijk teruggebracht naar Nederland. Haar moeder is inmiddels op de hoogte gesteld.

Hockeytraining

Melisa sprak gisteren om 16.15 uur af om naar een hockeyvereniging te gaan om te trainen met haar teamgenoten. Toen zij niet kwam opdagen, gingen haar vriendinnen langs bij het huis van haar moeder. Die vertelde dat Melisa al naar hockey was. Vervolgens ontstond er grote paniek en schakelde ze de politie in.

Om meer informatie over de locatie van haar kind te verzamelen, plaatste ze ook een oproep op Twitter om te helpen zoeken naar Melisa. Daarbij plaatste ze ook foto's van haar dochter, zodat mensen haar wellicht makkelijker konden herkennen.

Ster advertentie
Ster advertentie