Up 2 Date

Vermiste Melisa (11) uit Soest vermoedelijk door vader ontvoerd naar Turkije

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Vermiste Melisa (11) uit Soest vermoedelijk door vader ontvoerd naar Turkije

De politie is op zoek naar een 11-jarig meisje, genaamd Melisa, dat vermoedelijk door haar vader is ontvoerd. Het meisje sprak met haar vriendinnen af om naar haar hockeytraining te gaan, maar kwam daar nooit aan. De autoriteiten vrezen ervoor dat ze met haar vader onderweg is naar Turkije. "We wisten dat dit kon gebeuren", laat haar bezorgde moeder weten aan het AD.

Update 3 november 2022: De 11-jarige Melisa uit Soest die werd vermist is teruggevonden in Bulgarije. Ze werd in goede gezondheid in aanwezigheid van haar vader aangetroffen. De man werd daarbij meteen gearresteerd, zo meldt de politie.

Hockeytraining

Melisa sprak gisteren om 16.15 uur af om naar de hockeyvereniging te gaan met haar teamgenoten. Toen zij niet kwam opdagen, gingen haar vriendinnen langs bij het huis van haar moeder. Die vertelde dat Melisa al naar de hockeyvereniging was vertrokken. Vervolgens ontstond er grote paniek en schakelde ze de politie in.

Volgens het AD werd de fiets van Melisa kort daarna gevonden tussen de woning van haar moeder en de ontmoetingsplek met haar vriendinnen. De politie wil dit echter nog niet bevestigen. "We kunnen nu ook niet zeggen wat ons zoekgebied is. Dit in belang van het onderzoek en ook zeker in het belang van het meisje."

Contact opnemen

De politie doet een oproep aan mensen die meer weten over de vermissing van Melisa om contact op te nemen. Ze werd het laatst gezien in de Prins Hendrikstraat in Soest. Melisa draagt normaal gesproken een bril, heeft een lengte van 1.60 meter en heeft halflang donkerblond haar. Volgens haar moeder droeg ze gisterenmiddag sportkleding van haar hockeyteam, al is het de vraag of ze nog steeds op dezelfde manier gekleed is.

Foto’s van het meisje

Ook de moeder van Melisa heeft een oproep geplaatst om meer informatie over de locatie van haar kind te verzamelen. Daarbij plaatst ze op Twitter ook foto's van haar dochter, zodat mensen haar wellicht sneller kunnen herkennen.

Ster advertentie
Ster advertentie