OMG

Lichaam vermiste vrouw (54) wordt teruggevonden in meterslange python

foto: Afbeelding ter illustratie - EPA
  1. Newschevron right
  2. Lichaam vermiste vrouw (54) wordt teruggevonden in meterslange python

Op het Indonesische eiland Sumatra is afgelopen week een 54-jarige vrouw opgegeten door een meterslange python. Na een zoektocht naar de vrouw is haar lichaam in zijn geheel in de slang teruggevonden, nadat die werd gevangen en opengesneden.

Vermist

Het slachtoffer genaamd Jahrah was op weg naar haar werk op de rubberplantage in de Elephant Falls Village in West Tanjab op Sumatra. Toen ze door de jungle liep, zou ze zijn aangevallen door de python van ruim zes meter lang, zo schrijft CNN Indonesia. Haar man ging haar zoeken toen ze 's avonds niet thuiskwam en vond in de buurt van de rubberplantage sandalen, een jas en een doek van de vrouw, maar Jahrah zelf bleek nooit op de plantage zijn aangekomen.

Zoektocht

De man van Jahrah is de volgende dag met behulp van anderen een zoektocht gestart, zo meldt een lokale politiechef aan CNN Indonesia. Enkele dorpsbewoners kregen na een paar dagen zoeken een python in het oog. De slang kampte na zijn vangst met een wel erg grote bult, waardoor er meteen een vermoeden ontstond dat het beest de vrouw wellicht had opgegeten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Worsteling

Op videobeelden is te zien hoe de python voorzichtig wordt opengesneden waarna het lichaam van de vrouw zichtbaar wordt. Het hoofd van Jahrahs dorp, Anto, vertelt aan de lokale media dat hij vermoedt dat de slang de vrouw heeft gebeten en daarna langzaam zijn lijf om haar heen gewonden heeft. Volgens hem was dat waarschijnlijk een zeer pijnlijk proces en heeft de worsteling urenlang kunnen duren. De politie heeft de identiteit van de vrouw inmiddels kunnen bevestigen.

Meerdere slachtoffers

Het dorp kampt de laatste tijd vaker met ongelooflijk grote slangen. Zo zijn er afgelopen maand nog twee gigantische exemplaren gesignaleerd in de buurt. Twee geiten moesten er ook al aan geloven.

Ook mensen zijn steeds vaker slachtoffer van de grote pythons. In 2017 werd de 25-jarige Akbar Salubiro aangevallen en opgeslokt. Een jaar later werd op het eiland Muna, naast Sulawesi, het lichaam van de 54-jarige Wa Tiba geheel intact teruggevonden in een 8-meter lange python.

Ster advertentie
Ster advertentie