Up 2 Date

Broers sluiten elkaar na 26 jaar weer in de armen op Aruba in 'Reunited'

  1. Newschevron right
  2. Broers sluiten elkaar na 26 jaar weer in de armen op Aruba in 'Reunited'

De eerste aflevering van het televiesprogramma 'Reunited', was meteen een heftige. Gisterenavond was in het programma te zien hoe verschillende geliefden na jaren weer herenigd worden op de Antillen. Vooral het verhaal van broertjes Ryan en Rashid maakte veel indruk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

auto-ongeluk

De 32-jarige Ryan heeft zijn broertje Rachid al 26 jaar niet kunnen zien. De twee broertjes belandden 26 jaar geleden met het hele gezin in een auto-ongeluk. Hun moeder was op slag dood en hun broertje Rafik overleed later ook in het ziekenhuis. Ze hebben alleen elkaar nog, maar ze leven al jaren gescheiden van elkaar. Ryan ging namelijk na het ongeluk naar familie in Nederland en Rachid ging bij zijn stiefvader op Aruba wonen.

herenigd

Ryan is nu terug op Aruba om zijn broertje Rachid na jaren eindelijk weer in de armen te kunnen sluiten: "Het wordt één grote explosie van blijdschap en emotie". Ryan vindt het spijtig dat hij Rachid nooit meer heeft teruggezien. Hij had er graag voor hem willen zijn op de momenten dat zijn broertje door moeilijke tijden ging, maar de afstand maakte dat moeilijk. Toch zeggen beide broers dat ze alles voor elkaar betekenen. De hereniging tussen de twee is dan ook zeer emotioneel.

begrafenis

Ryan heeft nooit afscheid kunnen nemen van zijn overleden moeder en broertje, omdat hij tijdens de begrafenis zelf nog in het ziekenhuis lag na het ongeluk. Samen met broertje Rachid gaat hij langs het graf om alsnog afscheid te nemen.

mooie verhalen

Ryan en Rashid zijn niet de enigen die elkaar na lange tijd weer in de armen konden sluiten. Het programma volgde ook andere deelnemers met verschillende emotionele verhalen. Shurayson wil zijn moeder na acht jaar graag weer zien om sorry te zeggen. Zijn moeder heeft altijd alles voor hem gedaan, maar hij heeft haar volgens eigen zeggen teleurgesteld. Hij heeft vier jaar op straat geleefd en raakte verslaafd aan alcohol. Maar hij heeft zijn leven nu weer helemaal omgekeerd.

Ook Maurits heeft een hartverscheurend verhaal. Hij zoekt zijn moeder na 17 jaar eindelijk weer op. Hij kon haar al die tijd niet zien, omdat hij in Nederland voor zijn zieke vrouw en vijf kinderen moest zorgen.

Je kunt het hele programma hier terugkijken.

Ster advertentie
Ster advertentie