Up 2 Date

Jongen uit livestream Bilal Wahib laat van zich horen: "Het gaat goed met me"

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Jongen uit livestream Bilal Wahib laat van zich horen: "Het gaat goed met me"

De jongen die tijdens een livestream op Instagram door Bilal Wahib werd uitgedaagd om zijn geslachtsdeel te laten zien, heeft voor het eerst sinds het incident van zich laten horen. Appa zocht hem samen met Marwa en Het Verbindende Kartel thuis op en in de Instagramstory van de rapper is te horen hoe de jongen, zonder dat zijn gezicht in beeld is, vertelt dat het goed met hem gaat. "Jullie hoeven je geen zorgen te maken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Volgende week in gesprek

Appa vertelt in de stories dat de jongen een paar dagen niet heeft gegeten en gedronken. "Hij is niet naar buiten geweest et cetera, maar het gaat nu beter met hem." Op een andere video is te horen hoe de jongen zegt: "Ik schaam me nog wel diep, maar omdat zij me allemaal zo goed steunen, gaat het nu wel goed."

Appa schrijft ook in zijn story dat er volgende week een gesprek tussen Bilal, de jongen en diens familie zal plaatsvinden.

Steun

Verschillende artiesten en influencers, onder wie Boef, Famke Louise, Lil Kleine en Mo Bicep, hebben videoboodschappen achtergelaten waarin ze steun betuigen aan de jongen. Volgens Marwa, in wiens Instagramstory de video's te zien waren, is de jongen erg dankbaar voor de support.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrij, maar nog wel verdachte

Bilal werd woensdag aangehouden, maar werd diezelfde avond weer vrijgelaten zonder dat er aangifte tegen hem is gedaan. Hij blijft wel verdachte in de zaak, die nog wordt onderzocht door de politie. Bilal zou gisterenavond eigenlijk aanschuiven bij de talkshow BEAU om zijn verhaal te doen, maar zegde op het laatste moment toch af. Dit omdat de jongen en zijn ouders zich er niet prettig bij voelden.

Verschillende partijen, waaronder Top Notch, hebben de samenwerking met Bilal verbroken en zowel Ouassama als Bilal zijn beiden levenslang verbannen van Instagram.

Niet delen

De jongen in de video is minderjarig. Het verspreiden van de beelden kan enorme schade veroorzaken en is bovendien strafbaar. Mocht je de (ongecensureerde) beelden tegenkomen of ontvangen, rapporteer of verwijder deze dan en deel ze niet.

Ster advertentie
Ster advertentie