Up 2 Date

Opa en vier kleinkinderen vermoord door ontsnapte gevangene

foto: Shutterstock/ALDECA studiofoto: Shutterstock/ALDECA studio
  1. Newschevron right
  2. Opa en vier kleinkinderen vermoord door ontsnapte gevangene

Wat een gezellig familie-uitje moest worden op een ranch in Texas, eindigde voor een opa en zijn vier kleinkinderen in een bloedbad. Een ontsnapte gevangene heeft de familie doodgeschoten.

Vier kleinzonen

Mark Collins (66) ging donderdag met zijn vier kleinzonen Waylon (18), Karson (16), Hudson (11) en Bryson (11) naar een ranch ten noordwesten van Houston. De mannen zouden gaan jagen, varen op het meer en vissen.

Ontsnapt

Het familie-uitje werd bruut verstoord door de voortvluchtige Gonzalo Lopez (46). De man ontsnapte drie weken geleden tijdens een transport in Texas. Onderweg naar een doktersafspraak wist de gevangene zich van zijn hand- en enkelboeien te ontdoen. Vervolgens brak hij de metalen kooi waarin hij zat open en viel hij de chauffeur aan. Lopez rende daarna de bossen in. De politie zocht hem met man en macht, maar tevergeefs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dader omgekomen

Later bleek dat Lopez zich had verstopt in het huis naast de ranch waar de Collins-familie verbleef. Een paar uur na aankomst is het vijftal vermoord. Lopez vertrok vervolgens met de kleren, wapens en wagen van de familie. Kort daarna zagen agenten Lopez rijden in Jourdanton, 350 kilometer van de ranch. Er is daarna een spijkermat klaargelegd, waardoor Lopez niet meer verder kon rijden. De moordenaar nam de politie onder vuur, maar bij die kogelregen kwam hij zelf om het leven.

Ster advertentie
Ster advertentie