Up 2 Date

Inbraak bij schoonouders Neymar: "We werden bedreigd en vastgebonden"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Inbraak bij schoonouders Neymar: "We werden bedreigd en vastgebonden"

Er is ingebroken bij het huis van de schoonouders van topvoetballer Neymar Da Silva Santos Júnior in São Paolo. Braziliaanse media en meerdere bronnen op socials meldden dat de inbrekers de intentie hadden om zijn partner en één maand oude dochtertje te ontvoeren. De politie kan dit vooralsnog niet bevestigen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schoonouders Neymar

Afgelopen dinsdag zouden drie mannen de woning zijn binnengedrongen met hulp van een bewoner van hetzelfde gebouw. Er zijn beelden van de inbraak gemaakt door beveiligingscamera's en een van de drie verdachten is al gearresteerd. De schoonouders van Neymar werden vastgebonden en bedreigd, maar zijn gelukkig ongedeerd, meld het AD.

Biancardi

De partner van Neymar liet op haar Instagrampagina met ruim negen miljoen volgers het volgende weten: "Het klopt dat er een inbraak heeft plaatsgevonden in mijn huis en dat mijn ouders gegijzeld werden. Gelukkig wonen ik, mijn zus en Mavie (hun baby, red.) er niet meer en waren we op het moment van de overval niet in het huis. Mijn ouders hebben ook geen verwondingen opgelopen, dat is op dit moment het belangrijkste." Ook de schoonmoeder van Neymar reageerde op het incident. Ze zei tegen een Braziliaans medium: "Ze waren uit op waardevolle spullen. Maar het is niet omdat ik de schoonmoeder van Neymar ben, dat ik veel geld in huis heb. Onze kluis was leeg. Uiteindelijk namen ze vijf horloges, twee gouden ringen en drie tassen mee.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie