Up 2 Date

Inzamelingsactie voor overleden Hebe bereikt binnen dag bijna 50.000 euro

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Inzamelingsactie voor overleden Hebe bereikt binnen dag bijna 50.000 euro

De inzamelingsactie voor de ouders van de overleden Hebe (10) heeft binnen een dag 48.917 euro opgeleverd. Volgens de initiatiefnemers is het streefbedrag daarmee behaald. "Dit is hartverwarmend."

Hartverwarmend

Bij de inzamelingsactie werd vermeld dat de ouders van Hebe zelfstandige ondernemers zijn. Ze zullen voorlopig geen inkomsten hebben, omdat ze niet in staat zijn om te werken. Met het bedrag dat is opgehaald hopen de initiatiefnemers dat Hebe "een prachtig afscheid" kan krijgen en hopen ze dat de ouders "geen stress om geld" hoeven te hebben. Zo kunnen ze de tijd krijgen om te rouwen en het verlies te verwerken.

De vrienden van de ouders bedanken iedereen die geld gedoneerd heeft. "Enorm veel dank voor jullie bijdrage, reacties en steunbetuigingen. Dit is hartverwarmend voor de familie en gaat ze de ruimte geven die nu zo hard nodig is."

Noodlottig ongeval

De 10-jarige Hebe en haar begeleidster Sanne (26) werden sinds afgelopen maandag vermist. Zij vertrokken van een dagbesteding in het Brabantse Raamsdonksveer naar Hebe's huis in Vught, maar kwamen daar nooit aan. Hun lichamen werden woensdag in een auto gevonden bij knooppunt Empel, vlakbij Den Bosch. De politie vermoedt dat de twee door een noodlottig ongeval om het leven zijn gekomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie