Entertainment

Lizzo opnieuw aangeklaagd wegens pesten, racisme en seksuele intimidatie

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Lizzo opnieuw aangeklaagd wegens pesten, racisme en seksuele intimidatie

Lizzo ligt opnieuw onder vuur wegens het creëren van een onveilige werkomgeving. Ze wordt namelijk weer aangeklaagd door een van haar werknemers, die zegt dat ze racistische en vetfobische opmerkingen van Lizzo's team ontving. Ook zou ze enorm lange dagen hebben gewerkt.

Lizzo opnieuw onder vuur

Lizzo kwam vorige maand groot in het nieuws door de aanklacht van haar ex-achtergronddanseressen. De zangeres wordt ervan beschuldigd een onveilige werksfeer te hebben gecreëerd, waarin ze de danseressen vernederde en aanzette tot het verrichten van seksuele handelingen.

Opnieuw heeft een oud-werknemer de zangeres aangeklaagd wegens heftige werkomstandigheden. Asha Daniels was onderdeel van Lizzo's tour en verzorgde onder meer de outfits van de zangeres. Ze vertelde dat ze van 6 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts werkte zonder pauzes te krijgen. Daarnaast ontving ze racistische en vetfobische opmerkingen van andere medewerkers en noemden ze Zwarte vrouwen "dom" en "dik", volgens haar. Ook is in de documenten, die door TMZ zijn ingezien, te lezen dat Asha zich niet 'sexy' mocht kleden rondom Lizzo. De zangeres zou namelijk jaloers worden, als haar vriend omringd was door andere "mooie vrouwen".

Ster advertentie
Ster advertentie