Up 2 Date

VIDEO: Remy Bonjasky accepteert uitdaging Rico Verhoeven

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Remy Bonjasky accepteert uitdaging Rico Verhoeven

Remy Bonjasky en Rico Verhoeven stappen dit jaar nog de ring in voor een kickboksgevecht. Bonjasky maakte vrijdagavond in RTL Late Night bekend dat hij de uitdaging accepteert. De wedstrijd zal pas rond de zomer plaatsvinden, omdat The Flying Gentleman fit moet worden: "Ik heb iets meer dan een half jaar nodig om in vorm te komen," zei Bonjasky bij Humberto aan tafel.

Kom maar op Rico!

Als drievoudig K1-kampioen vindt Remy Bonjasky het mooi dat de nieuwe kampioen het opneemt tegen de echte kampioen. Het verschil is veertien jaar, maar Remy denkt dat het verschil in leeftijd niets zegt: "George Foreman was 55 toen hij wereldkampioen werd. Rico Verhoeven heeft tegen Peter Aerts gevochten toen hij 43 was en dat heeft hij nipt gewonnen. Ik drink niet, ik rook niet, slik niet en spuit niet. Kom maar op Rico!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gökhan Saki

Remy Bonjasky accepteerde onlangs ook al een uitdaging van Gökhan Saki. Na het gevecht van Rico Verhoeven tegen Badr Hari daagde Saki zowel Bonjasky als Verhoeven uit. Gökhan 'The Rebel' Saki wacht sindsdien 'geduldig' op een antwoord van Rico Verhoeven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie