Up 2 Date

Man rijdt twee keer in op politieagenten in Zandvoort

  1. Newschevron right
  2. Man rijdt twee keer in op politieagenten in Zandvoort

Een 29-jarige man liet zich afgelopen woensdagavond niet bepaald van zijn beste kant zien nadat hij een paar drankjes op had. De man reed namelijk tot twee keer toe in op politieagenten in Zandvoort. Even daarvoor gooide de man ook nog met bierflesjes naar de agenten, zo meldt de politie.

Problemen met automobilist

Rond kwart voor negen kreeg de politie een melding dat een aantal collega's problemen hadden met een automobilist op de Boulevard Barnaart in Zandvoort. Eenmaal ter plekke bleek de man met bierflesjes te hebben gegooid naar de agenten vanuit zijn auto. Rondom zijn auto lagen namelijk vele glasscherven. Toen de politie de man wilde aanspreken, startte hij zijn auto en gaf hij gas achteruit. Meerdere agenten moesten aan de kant springen om niet geraakt te worden. Vervolgens gaf de man plankgas vooruit en moesten de agenten wederom wegduiken om niet onder de auto te belanden.

Gebotst tegen politieauto

De man probeerde daarna te ontsnappen, maar kwam niet ver met zijn vluchtpoging aangezien hij na botsingen met meerdere auto's, waaronder een politieauto, tot stilstand kwam. Hij werd meteen gearresteerd en meegenomen naar het bureau. Ook werd zijn auto weggesleept. Volgens de politie was de man waarschijnlijk onder invloed. Echter weten ze dat niet zeker, omdat hij niet wilde meewerken aan een adem- of bloedtest.

Ster advertentie
Ster advertentie