Up 2 Date

Zoon Peter R. de Vries bedankt iedereen voor steun

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Zoon Peter R. de Vries bedankt iedereen voor steun

Royce de Vries, de zoon van Peter R. de Vries, bedankt iedereen voor de ontvangen steun. Dat laat hij namens de hele familie weten op Twitter.

Nachtmerrie

"Gisteren is onze grootste nachtmerrie werkelijkheid geworden", schrijft Royce in het bericht. "Wij als familie omringen Peter met liefde en hoop in deze moeilijke fase." Hij laat daarnaast weten dat er nog veel onzeker is. Wel heeft de familie veel steun aan alle steunbetuigingen uit het hele land.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Situatie

Peter R. de Vries werd gisterenavond neergeschoten in het centrum van Amsterdam. Over zijn situatie is nog weinig bekend, behalve dat de 66-jarige misdaadverslaggever in het ziekenhuis vecht voor zijn leven.

De politie heeft vanmorgen laten weten dat twee verdachten vrijdag worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Zij zitten nu in volledige beperking en mogen dus alleen contact hebben met hun advocaat. Het gaat om een 35-jarige Poolse man, woonachtig in het Gelderse Maurik, en een 21-jarige Rotterdammer. De derde verdachte, een 18-jarige Amsterdammer, is vandaag vrijgelaten en is geen verdachte meer.

Ster advertentie
Ster advertentie