Up 2 Date

2-jarig Oostenrijks jongetje doodgevroren nadat hij op zoek ging naar ouders

foto: Wikipedia
  1. Newschevron right
  2. 2-jarig Oostenrijks jongetje doodgevroren nadat hij op zoek ging naar ouders

In Oostenrijk is in de nacht van woensdag op donderdag een 2-jarig jongetje doodgevroren nadat hij op zoek ging naar zijn ouders. Die waren 's avonds op visite gegaan bij de buren en hadden het kind alleen thuisgelaten. Pas vanochtend kwamen ze erachter dat hun zoontje niet meer in zijn bed lag.

Gevonden bij een garage

Volgens Oostenrijkse media hadden de ouders een babyfoon achtergelaten in de kamer van het jongetje, maar waarschijnlijk hebben ze niet gehoord dat hij de deur uit ging. Vanochtend vonden ze hun zoontje in de buurt van de garage van de buren, nadat hij 's nachts naar hen op zoek ging. Lokale hulpdiensten hebben geprobeerd om hem te reanimeren, maar dat was helaas tevergeefs.

Dood door schuld

De droevige gebeurtenis vond plaats in het dorpje Vorderweissenbach, dat in de noordelijke deelstaat Opper-Oostenrijk ligt. In het dorpje vroor het vannacht tien graden onder de nul toen het jongetje op zoek ging naar zijn ouders. De lokale autoriteiten onderzoeken momenteel of de ouders kunnen worden vervolgd wegens dood door schuld.

Ster advertentie
Ster advertentie