Naar homepage
Up 2 Date

Een nieuw leven voor papa Jay van Een Huis Vol

bron: KRO NCRV
  1. Newschevron right
  2. Een nieuw leven voor papa Jay van Een Huis Vol

Papa Jay, bekend van het NPO-programma Een Huis Vol, gaat een bijzonder goede tijd tegemoet. De Rotterdammer kreeg de afgelopen jaren veel waardering van zijn fans toen te zien was hoe hij als alleenstaande vader een gezin van vijf kinderen managet, but soon no more! Een verhuizing en prachtig huwelijk staan namelijk op de planning waardoor er een heel nieuw leven in het vooruitzicht staat voor vader Jay.

Niets anders dan steun van zijn fans

In Een Huis Vol was te zien hoe Jay het financieel niet altijd makkelijk heeft gehad. Door een scheiding eerder en zijn werk als ondernemer, was het hard werken voor Jay, maar fans kwamen in actie en zamelden geld voor hem in als steuntje in de rug.

Nieuwe liefde, nieuw lieven

Door de coronacrisis mochten alle vijf ineens niet meer naar school en veranderde er veel veel voor het gezin. Het leven werd ineens één grote puzzel, totdat Saffiera in het leven kwam en de puzzelstukjes ineens op zijnplek vielen voor papa Jay. Dat was in het begin nog even een beetje spannend, vertelt Jay, maar zijn nieuwe vriendin werd al snel goed opgenomen in de familie. Jay vertelt alles over de afgelopen maanden in een uitgebreid interview met RTV Rijnmond.

Ondergoed in de brievenbus

Door het programma kreeg Jay er ook een bijzondere following bij, die soms zelfs bh's en onderbroeken bij hem in de brievenbus stopte. Niets van dat maakte indruk op Jay, behalve Saffiera. Inmiddels hebben de twee besloten om in het huwelijksbootje te stappen en heeft hij een prachtige ring voor Saffiera laten maken. Wanneer het stel precies gaat trouwen, is vanwege de huidige coronasituatie nog niet duidelijk. Wel hebben ze laten weten het gewoon thuis te willen houden.

Naast een huwelijk, staat er ook een spannende verhuizing voor de deur. "Het is tijd voor een nieuwe start. We hebben geaccepteerd wat er in het leven is gebeurd en kijken nu verder. Het is hier niet gegaan zoals het moet gaan, maar dat heeft geen invloed op mijn toekomst. Nu hebben we een leuk nieuw huisje gekocht."

Ster advertentie
Ster advertentie