Up 2 Date

Drie vermiste rappers dood teruggevonden in een kelder in Detroit

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Drie vermiste rappers dood teruggevonden in een kelder in Detroit

Drie Amerikaanse rappers die al weken werden vermist, zijn weer teruggevonden. Het drietal is dood aangetroffen in een kelder in het Amerikaanse Detroit. Volgens de politie is het duidelijk dat ze zijn vermoord, maar door wie blijft nog even de vraag.

Ratten en schotwonden

De agenten kwamen de rappers per toeval op het spoor. Ze werden opgeroepen om een kelder van een verlaten gebouw te onderzoeken wegens een totaal ongerelateerde zaak. Daar vonden ze tot hun schrik de drie lijken. De kelder zou een puinhoop zijn geweest en vol zitten met ratten. De vermoorde mannen lagen dan ook onder het puin en hadden schotwonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vermissing

De drie rappers, genaamd Armani Kelly, Dante Wicker en Montoya Givens, werden al sinds 21 januari vermist. Ze zouden die dag samen een optreden hebben in een nachtclub in Detroit, maar ze kwamen hier nooit aan. Op het laatste moment zou het optreden zijn afgezegd, naar verluidt vanwege materiaalproblemen. Sinds die nacht zijn de rappers echter nooit meer levend gezien.

Doodsoorzaak

Hoewel er duidelijk schotwonden zijn gevonden in het lichaam, moet de officiële doodsoorzaak nog worden vastgesteld. Het duurt echter nog wel even voordat de autopsie kan plaatsvinden. Omdat het zo koud is in Detroit moet er 48 uur gewacht worden tot de lichamen goed kunnen worden onderzocht. Het vriest 's nachts 15 graden in de Noord-Amerikaanse stad.

Ster advertentie
Ster advertentie