Up 2 Date

Jongen (16) ontvoerd in Breda, gewond teruggevonden in water

foto: Ton Hazewinkel
  1. Newschevron right
  2. Jongen (16) ontvoerd in Breda, gewond teruggevonden in water

Een 16-jarige jongen is dinsdagavond in Breda ontvoerd en later die avond gewond teruggevonden in het water bij Hoek van Holland. Hij werd tegen zijn wil in meegenomen nadat hij een auto zou zijn ingestapt.

In auto gestapt

Rond 19.00 uur stapte de jongen een auto in, net nadat hij een supermarkt had bezocht aan de Kesterenlaan in Breda. Omroep Brabant meldt dat het volgens de politie onduidelijk is of de jongen vrijwillig of onder dwang instapte. Wel is duidelijk dat de auto uiteindelijk tegen zijn wil in wegreed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teruggevonden in Hoek van Holland

Later die avond, om 21.15 uur, kreeg de politie een melding over een gewonde jongen, die in het water was aangetroffen bij Hoek van Holland. Dat bleek uiteindelijk de ontvoerde jongen te zijn. Die verklaarde dat hij langs een industrieterrein was gereden, vermoedelijk aan de Nikkelstraat in Breda.

Verdachte aangehouden

De jongen werd naar het ziekenhuis meegenomen en er is een 21-jarige verdachte aangehouden waarvan de betrokken nog wordt onderzocht. Aangezien het onbekend is hoeveel personen er in de auto zaten, sluit de politie meerdere verdachten niet uit. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die tussen 18.30 uur en 19.00 uur een zwarte Volkswagen Golf hebben gezien bij de Kesterenlaan of Nikkelstraat in Breda.

Ster advertentie
Ster advertentie