Up 2 Date

Twee verdachten van dodelijke mishandelingszaak Mallorca 60 dagen langer vast

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Twee verdachten van dodelijke mishandelingszaak Mallorca 60 dagen langer vast

De twee 18-jarige verdachten die mogelijk betrokken waren bij de fatale mishandeling van Carlo (27) op Mallorca blijven langer vastzitten. Hun voorarrest is namelijk met zestig dagen verlengd. Dat besloot de raadkamer van de rechtbank in Lelystad vandaag.

Poging tot doodslag

De twee verdachten uit Hilversum werden op 24 augustus aangehouden. Beiden worden verdacht van poging tot doodslag en openlijk geweld in een café in de Spaanse badplaats El Arenal op 14 juli. Daarnaast worden de twee ook verdacht van het plegen van openlijk geweld later diezelfde dag op de boulevard in El Arenal. Bij het laatste incident kwam de 27-jarige Carlo om het leven.

Tot nu toe zes arrestaties

Tot nu toe zijn er zes verdachten aangehouden in de mishandelingszaak, waarvan in elk geval vier worden verdacht van het medeplegen van doodslag. De raadkamer van de rechtbank in Lelystad besloot eerder al dat het voorarrest van de drie eerder gearresteerde verdachten met 90 dagen verlengd wordt. De zesde verdachte verschijnt volgende week voor de raadkamer. Hoogstwaarschijnlijk volgt daarna de eerste openbare zitting in de eerste helft van november.

Ster advertentie
Ster advertentie