Up 2 Date

Twee nieuwe verdachten opgepakt voor fataal uitgaansgeweld Mallorca

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Twee nieuwe verdachten opgepakt voor fataal uitgaansgeweld Mallorca

Er zijn dinsdagmorgen twee nieuwe aanhoudingen verricht voor het fatale uitgaansgeweld op Mallorca op 14 juli. Daarbij raakte de 27-jarige Carlo Heuvelman zwaargewond, waarna hij enkele dagen later aan zijn verwondingen overleed. Het gaat om twee 18-jarige Hilversummers.

Poging tot doodslag

De politie heeft de woningen van de twee jongens doorzocht en zij zullen aankomende vrijdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het Openbaar Ministerie meldt dat ze verdacht worden van poging tot doodslag in een horecagelegenheid en het plegen van openlijk geweld in zowel diezelfde horecagelegenheid als op de boulevard in El Arenal, later die avond. Ze worden niet verdacht van doodslag op Carlo.

Vijf verdachten aangehouden.

De namen van de verdachten zijn niet bekend. Eerder werden al drie verdachten aangehouden, namelijk Hein B., Mees T. (beiden 18) en Sanil B. (19). Alle vijf de verdachten zitten in voorlopige hechtenis. "Het onderzoek naar het geweld gaat onverminderd verder", laat het OM weten. "Aan de hand van informatie uit onder meer getuigenverklaringen, verhoren en videobeelden wordt zorgvuldig onderzocht welke personen welk aandeel hebben gehad in het geweld. Mogelijk leidt dit de komende tijd tot nog meer aanhoudingen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie